• info@linxim.nl

Wie zijn wij

Wij zijn een jonge en innovatieve dienstverlener op het gebied van organisatieverandering en informatiemanagement. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsprocessen, informatievoorziening, werken onder architectuur en projectmanagement. Wij leveren waar voor geld vanuit onze vakkennis en competenties. Onze cultuur is no-nonsense: afspraak is afspraak. Met onze kennis brengen wij meerdere vakgebieden bij elkaar. Onze professionals beschikken over kennis en vaardigheden op het gebied van organisatieverandering, ICT, documentaire informatievoorziening, projectmatig werken en zaakgericht werken. Door de combinatie van kennis en ervaring in het vakgebied leveren wij meerwaarde voor onze klanten.

 

Wat doen wij

Wij leveren diensten en oplossingen in de vorm van advies, projecten en implementaties op het gebied van informatievoorziening, procesontwerp en organisatieontwikkeling.

 

Voor wie

Onze klantrelaties zijn hoofdzakelijk organisaties in de publieke sector. Samen met onze klanten maken we dienstverlening naar burgers, bedrijven en instellingen slimmer, sneller en goedkoper.

 

Waar leidt dit toe

De diensten en oplossingen die wij onze klanten leveren leiden tot kostenbesparing, duurzame verbetering van de bedrijfsvoering en het uitbouwen van e-dienstverlening in de publieke sector. Dit leidt ertoe dat de prestatie van organisaties en waardeketens permanent op een hoger niveau komt te liggen.

Wij zijn Linx Interim Management

DSC_73024

drs. ing. Philip Hessing/Adviseur & Informatiemanager

Informatiemanagement, projectleiding en zaakgericht werken is de kern van mijn werk. Management en medewerkers mee nemen in veranderingen is mijn uitdaging. Vertalen naar concrete producten en diensten het doel. philip@linxim.nl